Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Cooiman Fietsen is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Cooiman Fietsen of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.
Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Cooiman Fietsen worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Cooiman Fietsen heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Cooiman Fietsen links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Cooiman Fietsen van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Cooiman Fietsen 2017.
Alle rechten voorbehouden.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Ruime keuze e-bikes uit voorraad leverbaar

Wjij hebben een ruime keuze e-bikes uit voorraad leverbaar! Kom gerust eens langs of maak een afspraak!


Contactgegevens

Routebeschrijving